ایران ایمارت | فروشگاه اینترنتی تخصصی محصولات شیمیایی ساختمان

ایران ایمارت | فروشگاه اینترنتی تخصصی محصولات شیمیایی ساختمان

اسید استئاریک KLK مالزی Stearic acid

اسید استئاریک KLK مالزی Stearic acid | اسید استاریک Stearic acid یا اسید استئاریک یک ترکیب مومی شکل و جامد بوده که در ترکیب بسیاری از چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی یافت می‌شود، اما در مجموع در چربی‌های حیوانی بیشتر از چربی‌های گیاهی موجود است. استئاریک اسید، اسید چرب با زنجیره بلند است که در بافت چربی گیاهی و جانوری یافت می شود. اسید استئاریک تجاری مخلوطی از مقدار برابر از استئاریک اسید و پالمیک اسید و مقدار کمتری از اولئیک اسید است. دارای خاصیت تثبیت کنندگی امولوسیون است

68,000 تومان

کیسه 25 کیلوگرمی

هر کیلوگرم 68,000 تومان

(بدون مالیات)

افزودن به سبد خرید

تماس با مشاور درخواست نمونه درخواست پیش فاکتور

افزودن به لیست مقایسه

آرشیو قیمت

11029
مواد اولیه

اطلاعات تخصصی و فنی

اسید استئاریک KLK مالزی Stearic acid

اسید استئاریک KLK مالزی Stearic acid | اسید استاریک Stearic acid یا اسید استئاریک یک ترکیب مومی شکل و جامد بوده که در ترکیب بسیاری از چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی یافت می‌شود، اما در مجموع در چربی‌های حیوانی بیشتر از چربی‌های گیاهی موجود است. استئاریک اسید، اسید چرب با زنجیره بلند است که در بافت چربی گیاهی و جانوری یافت می شود. اسید استئاریک تجاری مخلوطی از مقدار برابر از استئاریک اسید و پالمیک اسید و مقدار کمتری از اولئیک اسید است. دارای خاصیت تثبیت کنندگی امولوسیون است

مشخصات فنی محصول

✅ مشخصات ظاهریپودر
✅ رنگسفید
✅ کشور سازندهمالزی
✅ نام انگلیسیStearic acid
✅ فرمول شیمیاییC18H36O2
✅ نقطه جوش361 درجه سانتیگراد
✅ نقطه ذوب70 درجه سانتیگراد
✅ جرم مولی284.48 g/mol
✅ دانسیته941
✅ ماهیتدارویی
✅ ماهیتغذایی
✅ ماهیتصنعتی
✅ ماهیتآرایشی
✅ ماهیتبهداشتی

موارد کاربرد اسید استئاریک KLK مالزی Stearic acid

- به عنوان عنصر آلی در شمع سازی
- پلاستیک
- مکمل های غذایی
- پاستیل های روغنی
- برای نرم کردن لاستیک بسیار مفید و سودمند است
- برای سخت کردن صابون ها به خصوص صابون هایی که با روغن نباتی ساخته می شوند
- اسیداستئاریک همراه با شکر ساده به همراه شربت ذرت به عنوان یک سخت کننده در آب نبات ها استفاده می شود.
- اسید استاریک یکی از پرکاربردترین روان کننده ها در طی تزریق به قالب وتحت فشار قراردادن پودرهای سرامیکی می باشد.
-مواد ارایشی
-پودرهای سرامیکی
-ساخت دارو
- وسایل اتش بازی
-پوشش های معدنی
-مستر بچ ها
-گچ های ریخته گری
-اب نبات ها
-پوشش های معدنی

خواص و اثرات و مزایا اسید استئاریک KLK مالزی Stearic acid

  • این ماده افزودنی در ساخت بیش از 3200 محصول مراقبت از پوست و مو ،شامپو، پاک کننده های خانگی و… مورد استفاده قرار می گیرد.
  • همچنین این گیاه خواصی دارد که از آن به عنوان یک پاک کننده در از بین بردن روغن، خاک و باکتری های موجود در پوست و مو و سایر سطوح استفاده می شود.
  • علاوه بر آن، این ماده یک نرم کننده و امولسیفایر به شمار می‌رود.
  • ساختار این ترکیب به آن کمک می کند تا بافت و قوام سایر محصولات را بهبود ببخشد.
  • همچنین ترکیب فوق می‌تواند محصولات شوینده را قوام ببخشد و سبب جامد سازی آن‌ها شود .
  • توانایی این ماده در ترکیب شوینده ها و آب یکی دیگر از مزایای استفاده از این ماده به شمار می رود, زیرا روغن و آب به خوبی با هم ترکیب نمی‌شوند.

این ماده باید دور از منابع گرما زا و حرارتی و دور از مکان‌های مرطوب نگهداری شود زیرا مرطوب شدن این اکسید منجر به اکسید شدن آن می‌شود.

نظرات کاربران

کارشناس فروش

دانشنامه تخصصی

مقایسه محصولات

تاییدیه ها

پرسش و پاسخ های کاربران

پرسش و پاسخ

اعتبارسنجی
headphone

گفتگوی آنلاین