دی بوتیل فتالات

کد اختصاصی محصول : IEP-883

دی بوتیل فتالات | Dibutyl Phthalate ، شکل ظاهری این ترکیب ، مایع روغنی بی رنگ است. دی بوتیل فتالات به عنوان یک افزودنی به چسب یا جوهر برای چاپ استفاده می شود. این ترکیب محلول در حلال های آلی مثل الکل، اتر و بنزن است. دی بوتیل فتالات یک استر فتالات است که دی استری است که از تراکم رسمی گروه های کربوکسی اسید فتالیک با دو مولکول بوتان-1-اول به دست می آید. اگرچه به طور گسترده به عنوان یک نرم کننده استفاده می شود، اما یک آلاینده محیطی است که در همه جا وجود دارد و برای انسان خطر آفرین است. این ماده به عنوان یک آلاینده محیطی، یک عامل تراتوژن، یک نرم کننده، یک متابولیت و یک مهارکننده EC 3.2.1.20 (آلفا گلوکوزیداز) نقش دارد. این یک استر فتالات و یک دی استر است. از نظر عملکردی با بوتان -1- اول مرتبط است. دی بوتیل فتالات در ساخت پلاستیک های انعطاف پذیر که در انواع محصولات مصرفی یافت می شود استفاده می شود. به نظر می رسد سمیت نسبتاً کم حاد (کوتاه مدت) و مزمن (بلند مدت) داشته باشد. هیچ اطلاعاتی در مورد اثرات استنشاق یا قرار گرفتن در معرض خوراکی با دی بوتیل فتالات در انسان در دسترس نیست، و تنها اثرات حداقلی در حیواناتی که در معرض استنشاق قرار گرفته اند مشاهده شده است. هیچ مطالعه ای در مورد اثرات تولید مثلی، رشدی یا سرطان زایی دی بوتیل فتالات در انسان در دسترس نیست. مطالعات حیوانی اثرات رشدی و تولید مثلی ناشی از قرار گرفتن در معرض دهان را گزارش کرده اند. سازمان حفاظت محیط زیست ایالات متحده آمریکا دی بوتیل فتالات را به عنوان گروه D طبقه بندی کرده است که از نظر سرطان زایی انسان قابل طبقه بندی نیست.

96,000 تومان

هر کیلوگرم 96,000 تومان

(بدون مالیات)

افزودن به سبد خرید

6717
21
مواد اولیه

اطلاعات تخصصی و فنی

دی بوتیل فتالات

دی بوتیل فتالات | Dibutyl Phthalate ، شکل ظاهری این ترکیب ، مایع روغنی بی رنگ است. دی بوتیل فتالات به عنوان یک افزودنی به چسب یا جوهر برای چاپ استفاده می شود. این ترکیب محلول در حلال های آلی مثل الکل، اتر و بنزن است. دی بوتیل فتالات یک استر فتالات است که دی استری است که از تراکم رسمی گروه های کربوکسی اسید فتالیک با دو مولکول بوتان-1-اول به دست می آید. اگرچه به طور گسترده به عنوان یک نرم کننده استفاده می شود، اما یک آلاینده محیطی است که در همه جا وجود دارد و برای انسان خطر آفرین است. این ماده به عنوان یک آلاینده محیطی، یک عامل تراتوژن، یک نرم کننده، یک متابولیت و یک مهارکننده EC 3.2.1.20 (آلفا گلوکوزیداز) نقش دارد. این یک استر فتالات و یک دی استر است. از نظر عملکردی با بوتان -1- اول مرتبط است. دی بوتیل فتالات در ساخت پلاستیک های انعطاف پذیر که در انواع محصولات مصرفی یافت می شود استفاده می شود. به نظر می رسد سمیت نسبتاً کم حاد (کوتاه مدت) و مزمن (بلند مدت) داشته باشد. هیچ اطلاعاتی در مورد اثرات استنشاق یا قرار گرفتن در معرض خوراکی با دی بوتیل فتالات در انسان در دسترس نیست، و تنها اثرات حداقلی در حیواناتی که در معرض استنشاق قرار گرفته اند مشاهده شده است. هیچ مطالعه ای در مورد اثرات تولید مثلی، رشدی یا سرطان زایی دی بوتیل فتالات در انسان در دسترس نیست. مطالعات حیوانی اثرات رشدی و تولید مثلی ناشی از قرار گرفتن در معرض دهان را گزارش کرده اند. سازمان حفاظت محیط زیست ایالات متحده آمریکا دی بوتیل فتالات را به عنوان گروه D طبقه بندی کرده است که از نظر سرطان زایی انسان قابل طبقه بندی نیست.

مشخصات فنی محصول

✅ مشخصات ظاهریمایع
✅ نام انگلیسیDibutyl Phthalate
✅ نام های دیگرDBP
✅ فرمول شیمیاییC16H22O4
✅ نقطه جوش340 درجه سانتیگراد
✅ جرم مولی۲۷۸.۳۴ g/mol
✅ ماهیتصنعتی

موارد کاربرد دی بوتیل فتالات

  • به عنوان ماده نرم کننده در پلاستیک ها و لاستیک ها
  • به عنوان ماده حل کننده در رنگ ها و مواد شیمیایی
  • به عنوان ماده افزودنی در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند لوسیون ها و شامپوها
  • به عنوان ماده نگهدارنده در محصولات غذایی مانند کنسروها و نوشیدنی ها
  • به عنوان ماده نرم کننده در محصولات بهداشتی مانند پوشک ها و پوشک های بزرگسالان
  • به عنوان ماده نرم کننده در محصولات پوستی مانند کرم ها و لوسیون ها
  • به عنوان ماده نرم کننده در محصولات خانگی مانند مایع ظرفشویی و شوینده ها
  • به عنوان ماده نرم کننده در محصولات صنعتی مانند روغن های موتور و گریس ها.

خواص و اثرات و مزایا دی بوتیل فتالات

به عنوان یک هوازی، دی بوتیل فتالات (DBP) می‌تواند به عنوان یک ماده‌ی محافظتی برای پوست و موها عمل کند. همچنین، این ماده می‌تواند به عنوان یک ماده‌ی نرم‌کننده برای پلاستیک‌ها و لاستیک‌ها استفاده شود. همچنین، DBP می‌تواند به عنوان یک ماده‌ی محافظتی برای مواد غذایی و داروها عمل کند. این ماده همچنین می‌ تواند به عنوان یک ماده‌ی محافظتی برای محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده شود.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی دی بوتیل فتالات

  • دی بوتیل فتالات (DBP) یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی C16H22O4 است.
  • این ترکیب به صورت مایع بی رنگ و بی بو است و دارای وزن مولکولی 278.34 گرم بر مول می باشد.
  • DBP دارای دمای ذوب یا نقطه جوش برابر با 340 درجه سانتیگراد است.
  • این ترکیب در آب قابل حل نیست ، اما در بسیاری از حلال های آلی مانند الکل، استون، اتر و بنزن قابل حل است.
  • DBP به عنوان یک ماده نرم کننده و پلاستیک‌ساز در صنایع مختلف مانند صنایع پلاستیک، رنگ، چسب، لاستیک و ... استفاده می شود.
  • استفاده از DBP به دلیل خطراتی که برای سلامتی انسان‌ها و محیط زیست دارد، در بسیاری از کشورها محدود شده است.
  • برخی از این خطرات شامل اثرات سمی برای سیستم تنفسی، کبد، کلیه و سیستم ایمنی بدن می باشد.
  • همچنین، DBP به عنوان یک ماده مضر برای محیط زیست شناخته شده است و می تواند به آلودگی آب و خاک منجر شود.

حفاظت ایمنی دی بوتیل فتالات

  • دی بوتیل فتالات (DBP) یک ماده شیمیایی است که در بسیاری از محصولات پلاستیکی، مواد شوینده و عطرها استفاده می شود.
  • این ماده می تواند برای سلامتی انسان ها و محیط زیست آسیب های جدی ایجاد کند.


برای حفاظت ایمنی از DBP، می توانید این راه ها را دنبال کنید:

  1. استفاده از محصولات پلاستیکی بدون DBP: برای خرید محصولات پلاستیکی، به دنبال محصولاتی با علامت "DBP-free" بگردید.
  2. استفاده از محصولات شوینده بدون DBP: برای شستن لباس ها و محصولات خانگی، به دنبال محصولاتی با علامت "DBP-free" بگردید.
  3. استفاده از عطرهای بدون DBP: برای استفاده از عطرها، به دنبال محصولاتی با علامت "DBP-free" بگردید.
  4. استفاده از محصولات طبیعی: برای حفاظت از سلامتی خود و محیط زیست، می توانید از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی و عصاره های گیاهی استفاده کنید.
  5. اطلاعات بیشتر: برای اطلاعات بیشتر در مورد DBP و راه های حفاظت از سلامتی، می توانید به سایت های مرتبط با محیط زیست و سلامتی مراجعه کنید.

نظرات کاربران

کارشناس فروش

دانشنامه تخصصی

مقایسه محصولات

تاییدیه ها

پرسش و پاسخ های کاربران

پرسش و پاسخ

اعتبارسنجی
مشاوره و خرید محصول به صورت تلفنی

همین حالا با شماره زیر تماس بگیرید

021 -49972 (داخلی 120)
headphone

گفتگوی آنلاین