مونو پروپیلن گلایکول skc کره ( دارویی )

کد اختصاصی محصول : IEP-976

مونو پروپیلن گلیکول (نام آیوپاک: پروپان ۱ و۲- دیول) ترکیبی آلی و سنتتیک با فرمول شیمیایی C۳H۸O۲ است. نام‌های دیگر این ماده عبارت‌اند از پروپیلن گلیکول، PG و MPG. مونوپروپیلن مایعی ویسکوز، بی‌رنگ، تقریباً بی‌بو و با طعمی شیرین است.  این ماده یک الکل انحلال پذیر در آب است که به عنوان حلال در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. نداشتن رنگ و بو، نقطه جوش بالا، حلالیت خوب در آب و عدم سمیت باعث شده است که از این ماده به صورت گسترده به عنوان حامل، حلال، رقیق کننده و… . در تولید مواد غذایی خوراکی، دارو، مواد آرایشی ( عطر و… )، مواد بهداشتی (شامپو و… ) و همچنین ضد یخ استفاده شود. برای خرید مونو پروپیلن گلیکول با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

111,000 تومان

بشکه 215 کیلوگرمی

هر کیلوگرم 111,000 تومان

(بدون مالیات)

افزودن به سبد خرید

2566
مواد اولیه

اطلاعات تخصصی و فنی

مونو پروپیلن گلایکول skc کره ( دارویی )

مونو پروپیلن گلیکول (نام آیوپاک: پروپان ۱ و۲- دیول) ترکیبی آلی و سنتتیک با فرمول شیمیایی C۳H۸O۲ است. نام‌های دیگر این ماده عبارت‌اند از پروپیلن گلیکول، PG و MPG. مونوپروپیلن مایعی ویسکوز، بی‌رنگ، تقریباً بی‌بو و با طعمی شیرین است.  این ماده یک الکل انحلال پذیر در آب است که به عنوان حلال در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. نداشتن رنگ و بو، نقطه جوش بالا، حلالیت خوب در آب و عدم سمیت باعث شده است که از این ماده به صورت گسترده به عنوان حامل، حلال، رقیق کننده و… . در تولید مواد غذایی خوراکی، دارو، مواد آرایشی ( عطر و… )، مواد بهداشتی (شامپو و… ) و همچنین ضد یخ استفاده شود. برای خرید مونو پروپیلن گلیکول با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

مشخصات فنی محصول مونو پروپیلن گلایکول skc کره ( دارویی )

✅ مشخصات ظاهریمایع بی رنگ
✅ گریددارویی
✅ کشور سازندهکره جنوبی
✅ نام انگلیسیPropylene glycol
✅ فرمول شیمیاییC۳H۸O۲
✅ نقطه جوش188.2 درجه سانتیگراد
✅ نقطه ذوب59- درجه سانتیگراد
✅ جرم مولی76.09 g/mol
✅ دانسیته1.04
✅ ماهیتدارویی
✅ ماهیتآرایشی
✅ ماهیتبهداشتی

موارد کاربرد مونو پروپیلن گلایکول skc کره ( دارویی )

مونو پروپیلن گلایکول در تولید انواع پاک کننده و شوینده ضد عفونی کننده ها و انواع کرمها و لوسیونها و مواد آرایشی رنگی مورد استفاده قرار می گیرد.
این ماده به عنوان حلال، حامل، نرم کننده، پایدار کننده در داروها مورد استفاده قرار می گیرد.
از مونوپروپیلن گلایکول در محصولات آرایشی به عنوان مرطوب کننده، امولسیون کننده، حامل اسانس و جاذب الرطوبه کاربرد دارد. مانند دستمال مرطوب
همچنین این ماده در شوینده ها به عنوان رقیق کننده و حلال مورد استفاده می باشد . مانند انواع شامپوها و صابونها و 

نظرات کاربران

کارشناس فروش

دانشنامه تخصصی

مقایسه محصولات

تاییدیه ها

پرسش و پاسخ های کاربران

پرسش و پاسخ

اعتبارسنجی
مشاوره و خرید محصول به صورت تلفنی

همین حالا با شماره زیر تماس بگیرید

021 -49972 (220 داخلی)
headphone

گفتگوی آنلاین